پمپ کف کش چیست

.

پمپ کف کش چیست؟

این محصول یک نوع پمپ با توربین عمودی است که در زمان حرکت کردن، آب را از کف به بالا کشیده و به بیرون پمپ هدایت می‌ کند. در واقع می شود گفت سبب افزایش انرژی آب می شود و عمل پمپاژ صورت می گیرد. این پمپ به صورتی طراحی شده است که آب به داخل پمپ نفوذ نمی کند و باعث خرابی پمپ نمی شود.

کاربرد این نوع پمپ

دقیقا کاربرد این پمپ ها چیست؟ و به چه علت استفاده می شود؟ ما در این قسمت از مقاله کاربرد این نوع پمپ ها را با شما به اشتراک می گذاریم. برخی از کاربرد های این نوع پمپ عبارتند از:

 

  1. پمپاژ آب های صاف و گل آلود
  2. تخلیه لجن های مخلوط با آب
  3. تخلیه پساب های باران
  4. تخلیه مایع های دارای هوا و گاز
  5. پمپاژ فاضلاب های فعال
  6. صنایع چرم سازی
  7. صنایع کاغذ و چوب
  8. صنایع ساختمانی
  9. انتقال آب یا سیالات در صنایع غذایی
  10. فواره های حوض
  11. لجن کشی فاضلاب هایی با الیاف بلند
  12. صنایع کشاورزی و مزارع پرورش ماهی
  13. آبیاری باغ ها و گلخانه ها
  14. لجن کشی استخر ها، چاه ها و مخازن
  15. تخلیه چاه ها توسط شرکت ها

موارد بالا تازه بخشی از کاربرد این نوع پمپ ها هستند. این نوع پمپ ها کاربرد های بسیار زیادی دارد.

 

انواع پمپ های کف کش

این نوع پمپ ها چندین نوع دارد. که هر کدام از آن ها کاربرد های مخصوص به خودش را دارد. این پمپ ها علاوه بر اینکه انواع مختلفی دارند مزایا و ویژگی های متعددی هم دارد. در ادامه با هم انواع این پمپ ها را کامل بررسی می کنیم.

پمپ آب خنک

خنک کردن الکترو موتور در پمپ کف ‌کش انجام می‌ شود. به همین دلیل تعبیه خروجی پمپ در قسمت بالای دستگاه نصب می شود. که وقتی سیال در خال خارج شدن از پمپ است, با عبور از جداره لوله و محفظه موتور باعث خنک شدن موتور شود. اما از این پمپ برای پمپاژ سیال با ذرات درشت توصیه نمی شود.

پمپ روغن خنک

پمپ روغن خنک, همان طور که از اسمش پیداست وظیفه آن خنک کردن روغن است. زیرا روغن این نوع از پمپ ها علاوه بر اینکه عایق الکتریکی ایجاد می کند, عایق حرارتی هم ایجاد می کند.

پمپ کف کش تک فاز

این نوع پمپ فقط از یک منبع تغذیه می کند. پمپ های تک فاز مناسب مصارف خانگی هستند. پس اگر دنیال پمپ کف کش خانگی می گردید, پمپ های تک فاز بهترین و متاسب ترین انتخاب برای شما هستند.

پمپ کف کش سه فاز

این نوع از پمپ ها با سه فاز و جریان 380 ولت برق کار می کند. و می شود گفت که برای مصارف صنعنی ساده قابل قبول است. همچنین نکته دیگر این است که پمپ های کف کش سه فاز نسبت به پمپ های کف کش یک فاز صدای بسیار کم تری را تولید می کند. و این یک مزیت بسیار خوب و ویژه است.

 

پمپ پروانه تمام باز

این نوع از پمپ ها, پره ها بدون نوار تقویتی با داشتن صفحات جانبی به توپی مرکزی که روی محور قرار گرفته متصل می شوند. پره ها استثقامت زیادی ندارد و زود شکسته می شود. به همین دلیل این نوع از پمپ کف کش باید برای سیال همراه با الیاف ریزو  مایعات متراکم استفاده شود.

پمپ کف کش پروانه نیمه باز

این نوع پمپ یک صفحه است که پره های پروانه بر روی آن قرار گرفته اند و سطح دیگر آن کاملا صاف است. دوغاب‌ ها، سیال‌ های لزج و غلیظ با این پروانه به خوبی پمپاژ می ‌شوند.

پروانه کف کش پروانه بسته

این نوع از پمپ یک صفحه فلزی است که دو طرف آن پره قرار گرفته است. از این نوع پمپ برای بالا بردن فاضلاب‌ های صنعتی استفاده می ‌شود.

اجزای پمپ کف کش

به این نکته توجه کنید که این قسمت از مقاله بسیار مهم است, زیرا می تواند شما را این پمپ بیشتر آشنا کند. پس با ما همراه باشید.

قلاب: محل قرار گیری قلاب بالای پمپ است و وظیفه آن اتصال به جسم نگه دارنده است.

قاب برق: خازن و قسمت های برقی در قاب برق قرار می گیرد.

بیرینگ: این قطعه از اصطکاک قطعات جلوگیری می کند.

استاتور: استاتور بخشی ثابت از الکتورو موتور است که سیم های پمپ در آن قرار دارد.

روتور: روتور قسمت متحرک الکتورو موتور است که با حرکت داخل استاتور القاء مغناطیسی ایجاد می شود.

سیل مکانیکی: سیل مکانیکی از نشت و انتقال رطوبت به موتور جلوگیری می کند و از سوختن موتور جلوگیری می کند.

بدنه پمپ کف کش: بدنه همان طور که از اسمش پیداست بدنه این پمپ است که اجزای پمپ در داخل آن قرار می گیرد.

پروانه پمپ کف کش: پروانه پمپ کف کش باعث می شود آب به بالای پمپ حرکت کند.

بیشتر بخوانید : پمپ چیست؟

نحوه کار پمپ کف کش

این پمپ خیلی ساده کار می کند و پیچیدگی عچیبی ندارد. این پمپ درون خودش موتوری الکترونیکی دارد که با به حرکت دادن پمپ انرزی لازم را برای حرکت دادن آب به سمت بالا ایجاد می کند. به همین دلیل برای تخلیه چاه از این پمپ استفاده می شود.

جمع بندی

این محصول کاربرد های زیاد دارد و در صنایع مختلفی کاربرد دارد. ما در این مقاله شما را با این پمپ آشنا کردیم و تمامی نکات لازمه را برای شما به اشتراک گذاشتیم. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد برای خرید انواع پمپ کف کش به این صفحه مراجعه کنید.

نظرات کاربران

0 نظر



نام شما (اجباری)

عنوان نظر شما (اجباری)
متن نظر شما (اجباری)